Mesaje SMS de Craciun - SMS-uri de Craciun si Ajun

Mesaje SMS de Craciun - SMS-uri de Craciun - texte si mesaje SMS pentru Ajunul Craciunului, pe care sa le trimiti prietenilor, rudelor, celor dragi din familie, prin telefon, pe messenger sau pe email.

Craciun Fericit si tot ce va doriti sa vi se-mplineasca !
Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate, punga sa geama de bani, mult noroc si la multi ani!
Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si'n anii urmatori!

A venit Craciunul, ne-am nascut din nou! La multi ani!
Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului.
SMS si Mesaje SMS pentru Ajunul Craciunului.
E ajunul, maine va veni Craciunul si-un mos intr-o sanioara va veni la tine iara, sa-ti aduca de la mine sanatate, fericire, sarbatorile cu bine si-un nou an cu bucurie!
Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit!
Craciun Fericit cu sanatate! Domnul sa iti dea de toate: un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc!
La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va doresc sanatate, pace si prosperitate.
SMS-uri Craciun frumoase- mesaje SMS noi de Craciun, Nasterea Domnului SMS in Ajunul Craciunului.
Creative Commons License
Orice preluare de text sau poze de pe acest blog se va face cu citarea sursei si un link catre aceasta!