Film Ho, Ho, Ho cu Stefan Banica de Craciun - Primul film romanesc de Craciun

Filmul Ho, Ho, Ho cu Stefan Banica de Craciun este o comedie romaneasca, in premiera, cu Ştefan Bănică in rol negativ, de infractor deghizat în Moş Crăciun. Alaturi de el, in film joaca şi Bogdan Iancu, baiatul pe care il cunoasteti din reclamele la detergenţi, ciocolată, iaurt şi îngheţată.

MediaPro Pictures aduce Crăciunul mai devreme într-o poveste despre prietenie, familie şi visuri, care devin posibile atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat. Filmul,  surprinde povestea lui Horaţiu, un puşti de 8 ani care crede în Moş Crăciun şi care primeşte - drept cadou de sărbători - o zi la mall.

vezi si alte filme cu Mos Craciun

Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi normală de Crăciun se transformă, însă, într-o veritabilă aventură, în momentul în care copilul se pierde de mama sa. El îl întâlneşte pe Ion, un hoţ deghizat în Moş Crăciun, aflat în mijlocul unei operaţiuni cât se poate de ilegale - spargerea unui magazin de bijuterii.

"Dacă o să vedeţi filmul, o să constataţi că sunt un Moş Crăciun atipic, dar care, până la urmă, este pătruns de spiritul Crăciunului, datorită unui puşti foarte simpatic, care îl face să-şi schimbe opţiunile", declara Ştefan Bănică pentru Gândul.

De cand asteptam eu un film romanesc de Craciun. Sa speram ca e ceva de calitate..
Creative Commons License
Orice preluare de text sau poze de pe acest blog se va face cu citarea sursei si un link catre aceasta!