Blog Mihai Bendeac "Am parasit Mondenii pentru Antena 1"

Mihai Bendeac scrie pe blog www.mihaibendeac.ro ca a parasit trupa Mondenii si plecat la Antena1. Motivele? Un asa zis conflict cu Andrei Boncea, seful de la Prima TV, legat continutul unei scenete, in care Mondenii o ironizau pe Loredana Groza . Mihai Bendeac si-a parasit prietenii de la Mondenii: Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu şi Angel Popescu, pentru bani, spun eu, din cauza lui Andrei Boncea, spune el.

Mihai Bendeac a devenit mai comercial. Se vinde ca orice marfa. Nu mai conteaza ca face victime in jurul lui. Prietenii lui din trupa Mondenii vor avea de suferit, deoarece echipa nu mai e completa. Mihai Bendeac va vea si el de pierdut la imagine. Fara Mirela, Deea sau Angel nici el nu mai este ce a fost.

Banii i-au sucit mintile. De ce nu a negociat Mihai Bendeac plecarea la Antena 1 pentru toata trupa Mondenii? Poate pentru ca mai mult castigi daca esti 1 decat atunci cand sunt 4.

La fel cum Ioan Gyury Pascu a fost uitat de public dupa ce s-a retras din Divertis, asa si Mihai Bendeac isi va pierde fanii dupa plecarea din Mondenii. Eu il consider un actor de comedie foarte bun, dar daca nu va tine cont de principii nu va mai creste in popularitate.

In loc de Bendeac de la Mondenii, vom spune Mihai Bendeac de la Antena1. Va place cum suna ?
Creative Commons License
Orice preluare de text sau poze de pe acest blog se va face cu citarea sursei si un link catre aceasta!