Diete Interzise: Dieta Nicoleta Luciu distruge ficatul - Dieta Nicoleta Luciu minus 30 kg inseamna sinucidere

Dieta de slabire a Nicoletei Luciu nerecomandata de medici. Dieta Nicoleta Luciu iti distruge ficatul. Minus 30 kg cu supa de pui si compot de mere.

Metoda draconica de slabire adoptata de Nicoleta Luciu, prin care aceasta a slabit 30 de kg in 45 de zile, este catalogata de medici drept sinucigasa. Expertii sustin ca aceasta dieta iti distruge ficatul.

Aceasta este Dieta Nicoleta Luciu:

Dimineata - o cana mare de compot. Dupa doua ore, daca îti este iar foame, bea 300 ml de compot de mere. Compotul îl faci astfel: în 2 litri de apa pui 7 mere taiate cubulete sau felii si le fierbi compozitia pâna când se înmoaie putin merele. Aceasta cantitate o bei pe tot parcursul zilei.

La prânz si toata dupa-amiaza - câte o portie de supa de pui în care sa fie si o bucata de carne, ciocanele sau pulpe superioare, de pe care este important sa scoti pielitele. Supa de pui trebuie facuta cu mai multe feluri de legume: telina, ardei, gogosar, morcovi, dar niciodata cartofi, orez sau fidea. Supa e buna si rece si calda. E de preferat sa manâci supa facuta de tine acasa si nu una de la restaurant, unde o mai prepara câteodata si din cele la plic, care contin zahar. Aceea, evident îngrasa.

Seara. Nu conteaza la ce ora e ultima masa. Daca nu esti acasa, poti apela la batoanele fibrobar, maximum doua pe zi

Atentie ! Daca la un moment dat crezi ca nu mai poti mânca atâta supa, încearca un ardei iute si îti creste pofta imediat. Nu ai voie pâine si nici dulciuri, oricum fibrobarul îti taie pofta de dulce.

“Mâncând doar supă de pui şi compot, Nicoleta Luciu şi-a asigurat un minim aport de grăsime şi vitamine. A avut noroc, pentru că obezul are, oricum, stocurile sale în organism. Nicoleta şi-a asumat un risc uriaş, pentru că dieta ei favorizează apariţia insuficienţei hepatice. Oricum, niciodată, un regim care a fost indicat unei anumite persoane nu are cum să funcţioneze în cazul alteia”, a explicat pentru Click! prof. univ. dr. Constantin Ionescu .
Creative Commons License
Orice preluare de text sau poze de pe acest blog se va face cu citarea sursei si un link catre aceasta!