SMS de noapte buna pentru iubit - SMS de noapte buna pentru iubita

SMS si de noapte buna pentru iubit. SMS de noapte buna pentru iubita.

Un mesaj SMS de noapte buna, mai ales atunci cand persoana iubita nu este langa tine, inseamna mai mult decat acele cateva cuvinte de pe ecranul telefonului. Inseamna ca gandul iti este la persoana draga si ca iti doresti sa-i fi aproape.

Somnul devine mai dulce si visele mai placute. Nu uita sa transmiti un te iubesc sau sa faci o declaratie de dragoste, chiar la ceas tarziu de noapte. Aveti mai jos cateva exemple de mesaje frumoase cuvinte de dragoste si iubire foarte potrivite pentru o astfel de ocazie:
☺ Stelele sunt pe cer, la fel si luna, o imbratisare, un zambet, te sarut o data, te sarut de 2 ori, acum e timpul sa treci la somn. Noapte buna.

☺ Daca ar cadea o stea de cate ori ma gandesc ce dor la tine, atunci in curand nu ar mai fi stele pe cer. Daca diseara te vei uita la cer si nu vei vedea nici o stea. Sa stii ca e din cauza ta!
☺ Cu aripi de fluturas, vine in somn un ingeras si ghici ce are pentru tine? Pupici dulci de la mine ca sa poti dormi mai bine.
☺ Daca dorul tau n-ar fi toata noaptea as dormi, dar el vine fara veste si pe mine ma trezeste! Noapte buna ingerul meu!
☺ Nu te gandi la mine, sunt in ochii tai, in mintea ta, in inima ta, in sufletul tau, oriunde, totusi daca ma vrei, doar inchide ochii si asculta ce iti spun … mi-e dor de tine … Noapte Buna !
☺ Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele, inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc. Noapte buna.
Creative Commons License
Orice preluare de text sau poze de pe acest blog se va face cu citarea sursei si un link catre aceasta!